She took one look...














...and left.

9 comentarii:

  1. to see whether time has passed by or not.

    Wonderful moments, wonderful photography.

    RăspundețiȘtergere
  2. incadrare/cromatica/compozitie foarte buna...insa poza #2 este inutila...

    RăspundețiȘtergere
  3. Observ ca,comentariile sunt mult prea moderate...pacat...poate insemna ca postezi doar ceea ce iti convine. Pacat...pentru ca fotografiile sunt bune,insa faptul ca nu lasi loc criticii inseamna ca postezi pentru a fi admirata.
    Raman un "follower"...insa incetez sa mai comentez aici...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bodolay Botond: Sunt deschisa la critici pertinente,argumentate, si nu este absolut nici un comentariu pe care sa nu il fi publicat;imi pare rau ca ai tras concluzia asta asa de repede. Motivul pentru care prefer sa vizualizez comentariile inainte de a le publica nu are nici cea mai mica legatura cu a inlatura criticile, mi se pare chiar penibil sa fie asa, ci pentru a ma asigura ca nu apare aici nimic nepotrivit (si ma refer la limbaj jignitor sau aspecte care nu au legatura cu un site foto; pana acum nu a fost cazul, dar imi place sa fiu precauta)
    Daca te hotarasti sa fii mai mult decat un "follower", voi primi cu drag criticile, atat timp cat ele sunt, asa cum spuneam, pertinente, si cred ca este o "pretentie" pe care o emit toti cei care vor sa stie cum le percep ceilalti lucrarile, nu e nimic iesit din comun.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. :) primeste-mi scuzele cele mai sincere. M-am pripit,pe nedrept. Ma inchin! Imi retrag cuvintele.

    RăspundețiȘtergere